Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι συναίσθημα

0 Shares
0
0
0

Βρισκόμαστε μια αναπνοή από τα Χριστούγεννα, την ομορφότερη γιορτή του χρόνου για όσους είναι και για όσους νιώθουν στην καρδία τους παιδιά.

Δεν είναι τυχαία τόσο αγαπημένη αυτή η γιορτή. Αρκεί το άκουσμα μιας χριστουγεννιάτικηςμελωδίας για να αλλάξει η διάθεση μας, αρκεί η μυρωδιά από φρεσκοψημένα χριστουγεννιάτικα μπισκότα για να αναδυθούν παιδικές αναμνήσεις γεμάτες γλυκά συναισθήματα.

Χριστούγεννα δεν είναι ο υπέρμετρος καταναλωτισμός και οι υπερφορτωμένες βιτρίνες. Είναι η μαζεμένη γύρω από το γιορτινό τραπέζι οικογένεια, είναι τα παιδιά που λένε τα κάλαντα, είναι το φωταγωγημένο δέντρο, έιναι μια ζεστή αγκαλιά, είναι η καρδιά που γλυκαίνει και γεμίζει αγάπη.

Ας δημιουργήσουμε φέτος μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα διάχυτη από αγάπη, χαρά και ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχουμε. Κλείνω στην καρδιά μου τα Χριστούγεννα και αρχίζω να μετράω αντίστροφα για τη νέα χρονιά.

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους!

 

0 Shares
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
μυρωδιά

Μύρισε Χριστούγεννα

Η όσφρηση, περισσότερο από όλες τις άλλες αισθήσεις, έχει συνδεθεί με τα συναισθήματα. Μια έντονη συναισθηματικά στιγμή χαράζεται…